Kako lahko plačam naročilo?

Naročilo lahko plačate online s kartico preko plačilnega portala, po povzetju ali po predračunu. V drugem koraku naročila v košarici, prosimo izberite željeni način plačila.

Online plačilo s kartico: po zaključku naročila vas naša stran preusmeri na plačilni portal, kje lahko plačate vaše naročilo. Prosimo, da v takem primeru po zaključku naročila ne zapirate našo spletno stran, ker se preusmeritev na plačilni portal prekine. V primeru, da vam plačilo ne bo uspelo, v roku 30 minut boste od nas prejeli e-mail z povezavo na stran, na kateri lahko ponovno poskusite plačati. V primeru, da vam ponovno ne uspe plačati, nas brez zadržkov kontaktirajte in vam bomo spremenili način plačila (po predračunu ali po povzetju). :)

OPOZORILO: Želimo Vas opozoriti, da link za ponovni poskus plačila, ki ga prejmete na vaš e-mail je iz varnostnih razlogov aktiven samo 60 minut.

Po povzetju: Za paket boste plačali ob prevzemu. Želimo Vas opozoriti, da za plačilo po povzetju računamo dodatni strošek 1,99 €.

Po predračunu: Ob zaključku naročila izberite kateri koli način plačila in nam na zdravo@dedoles.si napišite, da želite plačati po predračunu.